The Basic Principles Of سردرد در بارداری
The Basic Principles Of سردرد در بارداری
Blog Article
اثر مصرف خودسرانه دارو معمولاً پس از بیدار شدن از خواب بیشترین شدت را دارد.
افزایش قابل توجهی دفعات بروز سردرد یا تغییر خصوصیات آن
سردرد پریودی چه مدت طول میکشد؟ سردردهای پریودی ممکن است بین چند ساعت تا چند روز طول بکشند. این سردردها معمولاً حداکثر تا روز سوم پریود ادامه دارند.
متخصص مغز و اعصاب میتوانند علتهای سردرد را از جمله عفونت، سکته و یا استرس به خوبی تشخیص داده و درمانهای مناسب با نوع بیماری را تجویز نماید.
چه مواد خوراکی سردرد در عادت ماهانه را کاهش میدهد؟ مصرف غذاهای سرشار از منیزیم (مثل میوه و سبزیهای تازه)، بادام، آووکادو، و امگا ۳ (مثل ماهی) و نوشیدن چای زنجبیل و آب زیاد به کاهش سردرد کمک میکند.
سردردهای پریود به دلیل کاهش شدید هورمونهای استروژن و پروژسترون در این دوران ایجاد میشوند. همچنین استرس و کمبود آهن در خون نیز میتواند باعث تحریک سردرد شود.
در صورت بروز گرمازدگی، دمای بدن به سرعت و در عرض ۱۰ تا ۱۵ دقیقه افزایش پیدا میکند که این وضعیت در صورت درمان نشدن میتواند کشنده باشد. علائم گرمازدگی عبارتند از:
سردردهای هورمونی: این سردردها ناشی از نوسان هورمونها در دوران پریود و قبل آن هستند.
تحقیقات نشان داده است که با اجتناب از آغازگرهای سردرد میگرن میتـوان از حملات میگرن پیشگیری نمود. رایجترین عوامل آغازگر سردرد میگرن شامل:
بحران پرفشاری خون زمانی رخ میدهد که فشار خون سیستولیک به بالاتر از ۱۸۰ میلیمتر جیوه یا فشار خون دیاستولیک به بالاتر از ۱۲۰ میلیمتر جیوه برسد. اگر این بیماری به سرعت درمان نشود، به مشکلات جدی و خطرناک مانند سکتهی مغزی، حملهی قلبی یاادم سردرد ریه منجر میشود.
در روایات آورده اند روزی شخصی از شدت سردرد نزد امام صادق رفت، ایشان به وی فرمودند: برای درمان سریع سردرد بعد از خواندن نماز واجب، انگشت سبابه دست راست خود را بین چشمانت بگذار و در حال کشیدن انگشت روی ابروی راست خود این ذکر را بگو:
فاکتورها سردرد هورمونی میگرن قاعدگی علت تغییرات هورمونی در دوران قاعدگی و ترکیبی از فاکتورهای فیزیکی و عاطفی تغییر در سطح هورمونها و نوسانات عصبی مکان و شدت در قسمت جلو، شدت متوسط تا شدید یک طرفه، (معمولاً) در نیمه سر و شدت شدیدتر علائم همراه سردرد عادی، سرگیجه، تهوع، خستگی، اضطراب سردرد شدید، سوء هاضمه، حساسیت به نور و صدا مدت زمان چند ساعت تا چند روز چند ساعت تا چند روز عوامل تحریک کننده تغییرات هورمونی، استرس، عوامل محیطی تغییرات هورمونی، عوامل محیطی، استرس، عوامل غذایی درمان آنتیدپرسانتها، آنتیالترژیک، تغییر در شیوه زندگی آنتیدپرسانتها، آنتیالترژیک، آنتیتریپتانها، تغییر در شیوه زندگی
علائمی چون سرگیجه، تهوع، استفراغ، اختلالات بینایی، اختلالات حسی-حرکتی، نور هراسی، صدا هراسی، خستگی مفرط، اختلال در تکلم و… از جمله این موارد هستند.
مصرف میان وعدههای سالم و مناسب جهـت جلوگیری از گرسنگی